Impartaseste cu prietenii tai noutatile din domeniul cryptomonezilor.

Piata crypto se va dubla.

Prezumtie: Piata cryptomonezilor in ansamblu se va dubla in urmatorii ani sau in urmatoarele luni. Intrebarea nu este daca, ci cand se va intampla acest lucru. Bitcoinul si majoritatea celorlalte monezi urmeaza acelasi trend cu piata. Asta inseamna ca, in principiu, in cazul dublarii pietei, toate monezile existente isi vor dubla valoarea. Chiar si o moneda cu randament mai slab decat media pietei va inregistra foarte probabil un profit. Intr-o piata cu crestere de 100% toata lumea face bani.

Valoarea totala a pietei in acest moment (septembrie 2018) este de 200 mld$, adica 200,000 de milioane de dolari. In decembrie ajunsese la 800 mld$. Estimarile masei monetare mondiale sunt de cca 500 de trilioane adica cincisute de milioane de milioane. Singurul lucru important din explicatia asta este ca piata cryptomonezilor este inca foarte mica (sub 1%) dar ea absoarbe din valoarea masei monetare mondiale. Daca afacerile incep sa se tranzactioneze in bitcoin, valoarea banilor fiat (usd, euro, lei) ajunge sa scada, la inceput imperceptibil, apoi din ce in ce mai accelerat, pe masura ce adoptia bitcoin creste.

Cu timpul, si evoluand in variatii mari, piata cryptomonezilor va ajunge sa absoarba o cota importanta din valoarea banilor lumii, poate cca 10% sau 20% in urmatorii ani. Asta ar insemna o piata de zeci de trilioane, adica de zeci de ori mai mare decat in prezent.

Industria din spatele acestui domeniu a devenit enorma. In acest moment, ea se considera o industrie confirmata. Statele si bancile incearca doar sa mai amane putin profundele schimbari care urmeaza, pentru a mai profita pentru scurt timp de status-quo-ul actual. Cele mai importante corporatii din lume investesc imens in proiecte blockchain iar adoptia cryptomonezilor la comercianti creste in fiecare zi.

Premisa de la care pleaca o investitie in cryptomonezi este clara: in pofida riscurilor de volatilitate inca considerabile, investitia este intr-o piata confirmata a carei valoare urmeaza sa se dubleze pe termen scurt sau mediu.

Cristian Lica este broker de bitcoin si alte cryptomonezi. Pentru consultanta gratuita in privinta investitiilor pe piata de crypto, foloseste contactele de mai jos:

Add a comment

one + twenty =

Vrei sa investesti in cyptomonezi?