Easy Money

Ce sunt Cryptomonezile?

banl25
Cum te pot ajuta?

Activez in domeniu de mai mult de 2 ani. Valoare a portofoliului personal, la zi  de peste 150k$ (inclusiv ICOs).Studiu si analize amanuntite asupra a cca 80 de monezi/proiecte din ecosistem. Zilnic updatat cu noutatile pe bitcointalk, reddit, twitter, telegram si cca 20 de portaluri de stiri.

Am fost reticent la inceput in privinta pietii de cryptomonezi, insa disponibilitatea lui Cristian in a-mi explica cum functioneaza mecanismele, pasiunea cu care isi face treaba si cresterea peste asteptari a capitalului intr-un timp mai scurt decat cel estimat, m-au determinat sa continuam colaborarea si sa trecem din Plasamente in Trading.

Gabriel
Client, Romania

Exemplu Plasament

Plasamente intre 1-5 ani in detaliu.

Suma este investita in monezi sau proiecte mai cunoscute si mai putin cunoscute, a caror evolutie poate fi spectaculoasa insa intr-un orizont de timp mai indepartat.

Proiectele sunt monitorizate zilnic pe baza programului de crisis management.

Sunt probabile 4-10 interventii pe piata pe an pentru capitalizarea unor profituri rezonabile sau pentru stoparea unor pierderi la limite rezonabile.

Profiturile se vor capitaliza in momentul realizarii lor, care va fi (cel mai probabil) precedent estimarii de timing.

In cazul in care best case scenario se atinge in primul an, pentru cel de-al doilea an este recomandat GET RICH (trading).

La investitii mai mari de 20,000$ suma investita se poate distribui in 20-25 monezi diferite, cu potential diferit si cu asteptari diferite.

Daca ai neclaritati cu privire la acest tip de serviciu, poti parcurge sectiunea PRECIZARI GENERALE sau ma poti contacta prin una din metodele de AICI.

Estimare subiectiva de risc in varianta plasamentelor: 10%

Clientul poate alege sa fie intrebat in cazul oricarei tranzactii (modificare de portofoliu). Comunicarea se poate face pe mail, telefon (in general se face pe whatsapp).

Clientul poate alege sa nu fie informat specific la fiecare tranzactie ci doar in raportul saptamanal sau la cerere. Aceasta metoda este mai eficienta si mai rapida in caz de criza.

Vrei sa investesti in cyptomonezi?