Vand parcele de teren pe lumea ailalta!

Impartaseste cu prietenii tai noutatile din domeniul cryptomonezilor.

 

 

Drintre zeci de proiecte blockchain, care-mai-de-care mai spectaculoase, am ales astazi unul imobiliar. Astfel, un cryptobroker poate deveni un agent imobiliar care vinde terenuri pe lumea cealalta.

Decentraland este un oras virtual (VR) care se construieste acum.

Este doar unul dintre marile proiecte de acest gen insa este cel mai avansat din punct de vedere tehnic. Este un oras proiectat sa primeasca milioane de utilizatori de realitate virtuala oferindu-le atractii si experiente virtuale, create de dezvoltatori privati. In Decentraland vom avea Universitate care va oferi cursuri in VR, o zona de entertainement si gambling numita Vegas City, un imens bazar numit Dragon City si multe alte atractii, asa cum reiese din harta de mai jos.

HARTA DECENTRALAND Exista 9 parcuri numite Genesis Plaza si cateva zone deja alocate catre destinatiile pre-stabilite. Restul terenurilor au fost vandute la licitatie

Intreg orasul a fost impartit in parcele egale iar loturile de teren au fost vandute la licitatie. Proiectul este decentralizat, adica el nu mai apartine dezvoltatorilor sai initiali ci este detinut de cei care au achizitionat parcelele de pamant virtual. Banii platiti pentru achizitia initiala a terenurilor au fost „arsi” adica au fost distrusi pentru o completa decentralizare a proiectului. Toate deciziile administrative din viitor vor fi luate democratic, prin voturile exprimate de proprietarii de terenuri.

Ca utilizator, experienta Decentraland este completa: Pe scurt, iti pui ochelarii de VR si intri intr-un univers complet nou. Acolo te poti plimba pe strazi, poti interactiona cu mediul si poti avea acces la experientele pregatite de propretarii de parcele. Unii construiesc magazine, altii locatii interactive sau expozitii. Si, asa cum se intampla de cele mai multe ori, experienta virtuala este socant de autentica. Cine nu a incercat-o pana acum va trebui sa o incerce pentru a intelege acest articol.

MANA este cryptomoneda universala care se foloseste in Decentraland. Valoarea ei oscileaza acum intre 7 si 10 centi de dolar. In marketplace exista acum sute de oferte de vanzare de parcele (10x10mp) cu preturi incepand de la 15k MANA (cca 1000$). Desi seamana cu piata imobiliara din Romania anilor 2000, preturile din Decentraland depind de doi factori: 1. Pretul propriu-zis al terenului si 2. Valoarea cryptomonezii MANA in raport cu dolarul.

Decentraland este un proiect inca foarte nou si foarte putin cunoscut. Un numar imens de afaceri se pot dezvolta in acest mediu. Proprietarii beneficiaza de expunere geografica worldwide iar utilizatorii pot trai experiente autentice de pe canapeaua de acasa. Pentru consultanta gratuita in privinta investitiilor in Decentraland este utila contactarea unui cryptobroker. Ulterior, o echipa de programatori, inclusiv un arhitect 3D, vor putea dezvolta proiectul digital in conformitate cu dorintele investitorului.

Cristian Lica este broker de bitcoin si alte cryptomonezi.

A achizitionat primul teren in Decentraland pentru Romanian Kitsch Museum

Pentru informatii despre Decentraland sau alte proiecte de tip blockchain viziteaza www.cristianlica.com

 

#crypto #cryptocurrency #broker #cryptobroker #blockchain #trading #hodl #bitcoin #btc #money #profit #exchange #coin #marketcap #wallet #romania #ico #digitalmoneyAdd a comment

15 + 19 =