Ce sunt Cryptomonezile?

banl25
Cum te pot ajuta?

Activez in domeniu de mai mult de 2 ani. Valoare a portofoliului personal, la zi  de peste 150k$ (inclusiv ICOs).Studiu si analize amanuntite asupra a cca 80 de monezi/proiecte din ecosistem. Zilnic updatat cu noutatile pe bitcointalk, reddit, twitter, telegram si cca 20 de portaluri de stiri.

Am fost reticent la inceput in privinta pietii de cryptomonezi, insa disponibilitatea lui Cristian in a-mi explica cum functioneaza mecanismele, pasiunea cu care isi face treaba si cresterea peste asteptari a capitalului intr-un timp mai scurt decat cel estimat, m-au determinat sa continuam colaborarea si sa trecem din Plasamente in Trading.

Gabriel
Client, Romania

Exemplu Trading Cryptomonezi

Tradingul de Cryptomonezi in detaliu

Tradingul este despre oportunitati speculate. Banii investiti in trading sunt supusi unor riscuri mai mari (cca 30%) insa si profiturile pot fi exceptionale.

Sunt mai multe strategii de trading care vor fi aplicate, cum ar fi:
• cresterea valorii portofoliului de monezi in raport cu USD
• cresterea portofoliului intr-o anumita moneda (sa zicem ether) prin tranzactionarea ei cu alte cryptomonezi -> este o varianta cu asteptari duble intrucat mizeaza separat si pe cresterea valorii monezii respective in raport cu USD
• cresterea portofoliului de monezi prin retragere in tether (USDT) cand piata este in scadere
• capitalizare la 10% sau 20% cu stop loss la 3% sau 5%

In trading, pierderile financiare se traduc deseori doar in timp pierdut. Daca o moneda in care am investit scade brusc in raport cu USD sau cu cryptomoneda de referinta (bitcoin sau ether), solutia recuperarii pierderii poate fi doar o asteptare mai lunga (1-2 luni) pana moneda isi va „reveni”

Fiind mult mai dinamic, in trading ne putem astepta la 10-12 actiuni pe piata in fiecare luna.

In cazul in care consideri ca tradingul implica prea multe riscuri, iti recomand EASY MONEY (plasamente), iar daca ai neclaritati cu privire la acest tip de serviciu, poti parcurge sectiunea PRECIZARI GENERALE sau ma poti contacta prin una din metodele de AICI.

Riscul estimat este de 30%. Nivelul crescut de risc in trading se datoreaza volatilitatii pietei de crypto si frecventelor pericole de pump & dump, specifice pietelor nereglementate.

Spre deosebire de plasamente, in cazul trade-ului, este mai dificil ca clientul sa confirme fiecare tranzactie propusa. Deciziile sunt deseori spontane sau autoexecutabile.

Deciziile sunt luate de broker si comunicate ulterior Clientului.

Vrei sa investesti in cyptomonezi?